Hemsida för användaren
Google webbgbg.se

Webbhotell för dig med en verksamhet

Mellan 500 och 1200:- per år


Ett duktigt webbhotell
för dig som vill ha snabba sidor. Fördelen med FS data är att de satsat stort på åtkomst till servern vilket innebär snabbare laddningstider för dina besökare. Här har du även stora möjligheter om du vill använda wordpress. De har nämligen specialiserat sig på denna typ av hemsida. FS data erbjuder en fullständig flytthjälp av dina hemsidor med databaser, email och allt annat som hör till för 495:-. Kan spara dig många gråa hår om du aldrig gjort det förut.

loopia webbhotell
P
å Loopia har du en användarvänlig kontrollpanel Skillnaden på de mer konfigurerbara webbhotellen är att här har du en såkallad "oneclickinstaller" med vilken du installerar en fullvärdig e-butik, blogg eller annan cms på några sekunder. E-butiken är redan färdig, här finns flera betalsätt som visakort, pf och pay-pal. Det enda du behöver göra är att öppna ett företagskonto på banken, skriva om din butik och marknadsföra. Menar detta är det snabbaste och enklaste sättet att komma igång. Vi har lagt en grundutgåva på http://fjernsyn.se där vi bara bytt ut bilderna och länkarna. Det tar kanske 20-30 minuter så är den färdig. Se mer här>>>
Likadant har du samma applikation på bloggar samt vanliga hemsidor med massor av mallar du skapar en webbplats som ett proffs snabbt och enkelt. Skulle något verka oklart ringer du support och får hjälp direkt. Köper du en plats på webbhotell följer en se-domän med gratis.

På detta webbhotell kan du ssl säkra din domän för runt 200 kronor per år.

 

Kontakt Sitemap eller sidkarta