Hemsida för användaren
Google webbgbg.se
 • Denna hemsidan använder cookies och genom att besöka denna webplats måste du godkänna detta. Om inte så var snäll och hitta någon annan webbplats. Du kan stänga av för cookies i din webbläsare. Se mer här>>>
 • upp till 500:- per år


  Stablehost
  erbjuder 10 Gb plats, gratis SSL, 5 databaser, gratis överflyttning av hemsida och dygnet runt support för 0,01 $ första månaden. Sedan betalar du 2,5 $ per månad. Är du inte nöjd efter en månad säger du bara upp kontraktet.


  Bluehost
  erbjuder plats för 5 domäner på det billigaste 3,95$(runt 35:-) i månaden, obegränsat antal domäner för 5,95$ i månaden. SSL i paketet, 50 Gb på det billigaste, obegränsat på de andra, obegränsad bandbredd(trafik), cPanel(fantastico), massor med scripts och det mesta du någonsin kan tänka dig.


  Få hur mycket plats som helst på hostgator
  Jag tyckte först det var svårt att hitta rätt lösning på detta webbhotell. Min plan var att flytta massor av domäner och jag ser "unlimited subdomains". Subdomains är ju något som liknar joomla.webbgbg.se . Det vill säga du omvandlar en folder som webbgbg.se/joomla till en subdomän och kommer åt den som joomla.webbgbg.se . Nu får jag veta att jag har möjlighet att hosta hur många toppdomäner som helst på babyplan shared hosting . Sedan har du obegränsad trafik(bandbredd), plats och hundratals en klicks applikationer som joomla, wordpress, wikis och så vidare i cpanel. Kostar från 2,95$(runt 30 kronor) i månaden. Här ligger även SSL med i alla paket. OBS!!! De billigare priserna på både Bluehost samt Hostgator gäller endast vid köp av webbhotell för 36 månader. Du får någon hundralapp mer per år när du väljer Bluehost jämfört med 36 månader.

  billigt webbhotell
  Miss Hosting ger dig, just nu, 100 Gb utrymme för 9 kronor per månad
  . De ger gratis ssl certifikat,

  100 kronors webbhotell
  Hostdare ger dig webbhotell för 10$

  En domän, 10 Gb SSD Disk, obegränsad bandvidd(skall nog tas med en nypa salt), 5 MySQL Databaser, obegänsat med ftp konton, obegränsat mail konton, 310 gratis applikationer, dygnet runt support, 10 $ om året(cirka 90 kronor). Supporten verkar dock inte vara mycket att ha så detta är inget webbhotell för dig som är nybörjare. Jag testade och frågade om denna host klarade kinesiska tecken i domäner och supporten svarade mig att de inte sponsrar webbhotell. Jag ställde frågan på engelska. Det får mig att misstänka de inte förstår engelska eller så är kunnandet inte det allra bästa. Du får vad du betalar för helt enkelt.

  billgit webbhotell med ssl
  one.com för 260 kronor per år
  Detta är nog det snabbaste, billigaste och enklaste sättet att få upp en hemsida. Med några klick har du snart uppe en hemsida. Dem är dock inget för dig som vill göra något större men räcker gott för att komma igång. Här finns färdiga mallar där du lägger till bilder samt text. Fördelen med detta webbhotell är att du får med SSL-säkring direkt, utan några extra kostnader. Nackdelen kan vara att att den SNI säkrar. Det vill säga alla webbläsare klarar inte att hantera SSL säkringen ännu. Internet explorer gör det inte men annars andra vanliga webbläsare som firefox, chrome och opera. Vill du ha upp en blogg ordnar du detta lika snabbt. Jag har lagt upp en handledning på hur du hanterar em wordpress blogg ute på html skolan se mer här>>>

  gratis hemsida
  Obegränsat med plats, databaser, trafik och plats till domäner
  Du får även en gratis domän när du skriver på. Just nu är kostnaden endast 1,68$ per månad vilket motsvarar 12,50. Det vill säga du betalar endast 137,50 för ett års webbhotell där du har möjlighet att sätta upp en e-butik med integrerat betalsystem på två minuter, bloggar, joomla och mycket annat med hjälp av några klick med musen. Du får även med 100$ adwords(ökar antalet besökare från google), likadant 50$ marknadsföring på yahoo plus msn och facebook. Här finns även dygnet runt support via telefon, chat eller email. Pengarna tillbaka-garanti n helsär somt om du inte är nöjd. Ger även en gratis hemsida om du bara vill prova på. Du har möjlighet att få en gratis hemsida med 6 sidor.

  gratis doman for livet
  Gratis domän för livet
  Obegränsad plats, plats för 6 domäner, fri bandbredd, över 100 scripts i softocoulus med vilket du installerar bloggar, forum, wikis, fotogallerier, e-butiker och mycket annat med ett par klick i kontrollpanelen.

  AvaHost.Net Web Hosting
  avahost ger obegränsat med plats, MySQL, obegränsat med domäner, massor av script för bara 3$ per månad(cirka 30 kronor).

  Skillnaden på denna och många andra är att du kan köra perl och python på denna. Här får du även SSL säkring gratis. Erbjuder även pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom 60 dagar.

  HostNed.com is Reliable Web Hosting
  Hostned ger 2500 Mb för 25 $ om året
  . Du har sedan åtkomst till cPanel, MySQL och mycket annat.

  International Domain Registration
  Gratis webbhotell när du registrerar en domän
  Kan vara ett prisvärt alternativ om du vill använda några av de nyare domänerna som stockholm, berlin o.s.v. I detta paket har du obegränsad plats, obegränsad trafik och över 100 one-click-installers med vilka du sätter upp en cms som drupal, joomla, blogg, forum, e-butik och mycket annat med ett par klick. Den billigaste versionen kostar 35$ om året. Det vill säga runt 333 :- per år. Dessa klarar även kinesiska tecken.

  Kontakt Sitemap eller sidkarta